Website vernieuwd

Website vernieuwd

Geplaatst op 09-03-2018  -  Categorie: voorpagina  -  Auteur: Dick Westerveld

In de afgelopen maanden/jaar hebben we onze website geleidelijk af zien brokkelen, omdat we niet meer in staat waren om de snel veranderende en soms conflicterende technische updates bij te houden.
Tevens zag het bestuur de noodzaak om te investeren in een vernieuwde ledenadministratie, boekhouding en daarbij geïntegreerde website. Hierdoor wordt een betere scheiding van functies mogelijk en worden de administratieve taken beter verdeeld over het bestuur. 
Alle leden die een courant mailadres aan onze administratie hebben doorgegeven hebben een mail ontvangen met inloggegevens. Dat is zeer interessant want wij hebben nu nog meer informatie over alle modellen beschikbaar in de Vraagbaak en bieden nu ook een Nederlands forum aan, waarvan wij hopen dat het goed gebruikt gaat worden. Natuurlijk willen wij ook graag dat een ieder zijn informatie zelf up to date houdt. Vanwege de persoonlijke informatie die opgeslagen wordt maken we gebruik van een beveiligde SSl verbinding en voldoet de service provider aan alle noodzakelijke kwalificaties om op een goede manier met onze informatie om te gaan.

Die leden waarvan we niet een up-to-date mailadres hebben vragen we deze op te sturen naar siraterces.[antispam].@tvrcarclub.nl zodat je snel toegang krijgt tot deze nieuwe website met véél TVR informatie.

Het bestuur wenst jullie veel plezier met dit nieuwe medium.

Vriendelijke groet,

Het bestuur van de TVR Car Club holland