Oproep aan leden om in te loggen

Oproep aan leden om in te loggen

Geplaatst op 24-03-2018  -  Categorie: voorpagina  -  Auteur: Dick Westerveld

Beste leden, wij doen een oproep aan die leden die dit nog niet gedaan hebben om in te loggen op deze website en je gegevens te controleren en zo nodig aan te vullen. Ongeveer een derde van de leden heeft dit nog niet gedaan.
Om deelname aan clubactiviteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen zonder al te veel email verkeer (voor deelnemers en organisatoren) willen wij graag inschrijvingen voor evenementen en schriftelijke communicatie via de website laten verlopen. De inschrijvingen voor de Trackday zijn op deze nieuwe wijze verlopen en maakt het voor ons veel gemakkelijker om te communiceren en organiseren.

Deze maand (op 3 mei) heb je een inlognaam en voorlopig wachtwoord ontvangen op het mailadres wat aan ons bekend is. Registreer je zo snel mogelijk op de website, zodat je toegang krijgt tot inschrijving voor clubactiviteiten en de vele besloten technische- en overige merkinformatie op de site.
Als je geen inloggegevens hebt ontvangen of je ervaart problemen, stuur dan graag een email aan eitartsinimdanedel.[antispam].@tvrcarclub.nl met je naam en woonplaats en je verzoek om in te kunnen loggen. 
Dank en tot ziens op één van de clubactiviteiten

Het bestuur van de TVR Car Club Holland