TVR Circuitdag in Lelystad

TVR Circuitdag in Lelystad

Geplaatst op 19-05-2018  -  Categorie: voorpagina  -  Auteur: Dick Westerveld

TVR liefhebbers,

morgen hebben we een Circuitdag in Lelystad, waar je 's ochtends vanaf 09.15 welkom bent om te komen kijken of deel te nemen met een TVR. We hebben 29 leden die zich hebben ingeschreven. 
We verwelkomen ook niet leden met een TVR die eens mee willen maken wat de vereniging zoal organiseert. Niet leden kunnen ook meedoen met een TVR mits zij (en alle andere deelnemers) wel aan de onderstaande punten voldoen. Niet leden vragen we een inschrijfgeld ad. €75 of je wordt ter plekke lid van de vereniging! 

We hebben nog een paar belangrijke punten waar we je graag op wijzen: 

  • deelnemers zijn tijdens het rijden op het circuit verplicht om een helm te dragen! Neem er dus een mee!
  • Voor auto's met bekende incontinentieproblemen vragen we om een onderleggertje of oma's gordijn mee te nemen, zodat we geen "I was here" achter laten.
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 09.15  De auto's worden voordat ze het circuit op mogen technisch gekeurd en om 10 uur is er een centrale rijders briefing. Het adres is Midland Circuit,  Talingweg 89,  8218 NX , Lelystad
  • We zijn voor de eerste keer te gast op het circuit Lelystad. Een dringend verzoek om geen burnouts te maken of de banden even op te warmen voor de sprint.
  • Er is een kantine waar de nodige versnaperingen kunnen worden gekocht.
  • De barbeque zullen we op tijd (tussen 4 en half vijf) starten, zodat we allemaal ook nog op een redelijke tijd huiswaarts kunnen gaan. Voor de BBQ vragen we een bijdrage van €15

We gaan er een prachtige dag van maken en zoals het er nu uit ziet hebben we mooi weer. 

Tot morgen, 

TVR Car Club Holland