Continental Meeting #38 2024 NL

Zolder #38   --the Spirit of Driving--

zolder1
sagariszolder

Beste TVR liefhebbers,

We gaan het weer proberen: ‘Zolder #38 --the Spirit of Driving--’ en we zijn trots jullie te kunnen mededelen dat we een datum hebben voor dit prachtige evenement:
                        Vrijdag 10 mei 2024 (dat is de vrijdag na Hemelvaart)

Bijgaand het programma voor diegenen die nog nooit een Continental Meeting hebben meegemaakt.  Als je Googled op Continental Meeting TVR is er veel te vinden.
Zonder dit evenement is onze club toch een beetje zijn ziel kwijt. Een vernieuwd team enthousiaste leden is al bezig om de Continental Meeting voor 2024 weer nieuw leven in te blazen. Echter, de totale kosten voor dit circuit-evenement gaan richting de €30.000,-.  Om het financiële risico te beheersen zijn door de TVR CarClub Holland de volgende maatregelen genomen:

1) We streven naar 75 inschrijvingen met betaling voor 10 april.
2) De kosten per auto voor een volledige circuitdag Zolder zijn gebaseerd op moment van inschrijving én betaling.  De definitieve bevestiging volgt na betaling.

TVR CarClubHolland
leden
niet-leden

% teruggave bij
    annulering 

tot 10 april €340,00 €390,00  30%
daarna €370,00 €420,00   0%

Deze maatregelen moeten voorkomen dat de TVR Car Club Holland met een significant financieel verlies wordt geconfronteerd indien er te weinig inschrijvingen zijn of door weersafhankelijke afwezigheid.

Registratie staat open voor alle TVR's. Andere merken kunnen ook deelnemen, dit ter beoordeling door het Continental Meeting commitee, maar TVR's hebben voorrang.

Het maximale geluidsniveau is 98 dB (A) ...........

Het volledige inschrijfgeld (zie bovenstaand schema) dient overgemaakt te worden op NL06 INGB 0002 4903 87 t.n.v. TVR Car Club Holland o.v.v. je naam.
Indien onverhoopt de Continental Meeting wordt geannuleerd vanwege een te laag aantal inschrijvingen zal er volledige creditering van het betaalde bedrag plaatsvinden. Als de annulering geinitieerd is door de deelnemer geschiedt de creditering volgens de bovenstaande tabel. 

Na een schitterende circuitdag zullen we weer ons fameuze price giving diner hebben op locatie Hotel Van der Valk te Stein. De kosten voor het diner inclusief drank tot 22:00 uur bedragen €55,- per persoon.

Aangezien we niet direct bemiddelen met de hotelkamers wordt iedereen aangeraden om snel te reserveren bij Van der Valk in Stein(!), met als alternatief Van der Valk in Heerlen of een hotel/B&B in de buurt. Een reservering bij Hotel van der Valk kan kostenloos tot 12 uur voor de geboekte datum geannuleerd worden.

Vragen?? Stuur een mail naar 4202mc.[antispam].@tvrcarclub.nl

 

Als je lid bent van de TVR CarClub Holland eerst inloggen op de website. Je kan ook in het formulier inloggen met de bovenste regel!

Hartelijk dank voor je inschrijving!

 

zolder

Laatst bijgewerkt op 4 maart 2024