Continental Meeting 2022 NL

Back to Zolder 2.0

zolder1
sagariszolder

Beste TVR liefhebbers,

We gaan het weer proberen: ‘Back to Zolder 2.0’ en we zijn trots jullie te kunnen mededelen dat we een datum hebben voor dit prachtige evenement:
                        Vrijdag 27 mei 2022 (dat is de vrijdag na Hemelvaart)

Voor diegenen die nog nooit een Continental Meeting hebben meegemaakt bijgaand het voorlopige programma. Als je Googled op Continental Meeting TVR is er veel te vinden.
Zonder dit evenement is onze club toch een beetje zijn ziel kwijt. Een team enthousiaste leden is al bezig om de Continental Meeting voor 2022 weer nieuw leven in te blazen. Echter, de totale kosten voor dit circuit-evenement gaan richting de €24.000,-. De TVR Car Club Holland kan zich niet permitteren zulke financiële risico's te lopen. Om het financiële risico te beheersen zijn de volgende maatregelen genomen:

1) We hebben minimaal 75 inschrijvingen nodig ruim voor aanvang van het evenement.
2) Een vooruitbetaling van €100,- is vereist om een inschrijving te voltooien.
3) Uiterlijk 1 maart 2022 dienen we 75 inschrijvingen te hebben.

Deze maatregelen moeten voorkomen dat de TVR Car Club Holland met een financieel verlies wordt geconfronteerd indien er te weinig inschrijvingen zijn of door weersafhankelijke afwezigheid.

Registratie staat open voor alle TVR's. Andere merken kunnen ook deelnemen, dit ter beoordeling door het Continental Meeting commitee, maar TVR's hebben voorrang. De kosten per auto voor een volledige circuitdag Zolder bedragen €250,- voor TVR Car Club Holland leden en €300,- voor alle overige deelnemers.

De vooruitbetaling ad €100,- dient overgemaakt te worden op NL06 INGB 0002 4903 87 t.n.v. TVR Car Club Holland o.v.v. je naam en CM2022.
Indien onverhoopt de Continental Meeting wordt geannuleerd vanwege Covid 19 maatregelen of door een te laag aantal inschrijvingen zal de vooruitbetaling volledig terugbetaald worden. 

Na een schitterende circuitdag zullen we weer ons fameuze price giving diner hebben op locatie Hotel Van der Valk te Stein. De kosten voor het diner inclusief drank tot 22:00 uur bedragen €50,- per persoon.

Aangezien we niet direct bemiddelen met de hotelkamers wordt iedereen aangeraden om snel te reserveren bij Van der Valk in Stein(!), met als alternatief Van der Valk in Heerlen of een hotel/B&B in de buurt. Een reservering bij Hotel van der Valk kan kostenloos tot 12 uur voor de geboekte datum geannuleerd worden.

Vragen?? Stuur een mail naar siraterces.[antispam].@tvrcarclub.nl

 

Hartelijk dank voor je inschrijving!

 

zolder

Laatst bijgewerkt op 23 januari 2022