Continental Meeting 2020 NL

Back to Zolder 

zolder1
sagariszolder
Visit Easy Fundraising Ideas

# registrations

Beste TVR liefhebbers,

Omdat we zo vaak zijn aangesproken om de Continental Meeting weer te organiseren, zijn wij trots jullie te kunnen mededelen dat we een datum hebben gezet voor dit prachtige evenement: 
de 22ste mei 2020 !    Deze datum is de vrijdag voor het Spa Classic weekend, dus een uitgelezen moment om de twee evenementen te combineren.

Zonder dit jaarlijkse evenement is onze club toch een beetje zijn ziel kwijt. Een team enthousiaste leden is al maanden bezig om de Continental Meeting voor 2020 weer nieuw leven in te blazen  
De totale kosten voor dit circuit-evenement gaan richting de €22.000
 Onze locale TVR Car Club kan zich niet permitteren zulke financiële risico's te lopen. Om het financiële risico te beheersen voor de TVR Club zijn de volgende maatregelen genomen:

1)  We hebben minimaal 75 inschrijvingen nodig ruim voor aanvang van het evenement
2)  Een vooruitbetaling van €100 is vereist om een inschrijving te voltooien.
3)  op uiterlijk 1 maart 2020 dienen we 75 inschrijvingen te hebben.

Deze maatregelen moeten voorkomen dat de TVR Car Club Holland met een financiëel verlies wordt geconfronteerd als het resultaat van te weinig inschrijvingen of door weerafhankelijke aanwezigheid.

Registratie staat open voor alle TVR's. Andere merken kunnen ook meedoen, zulks ter beoordeling door het wedstrijdcommittee maar TVR's hebben voorrang. 
De kosten per auto voor een volledige circuitdag Zolder bedragen €250 voor TVR Car Club Holland leden en €300 voor alle overige deelnemers.

Indien onverhoopt de Continental Meeting wordt geannuleerd vanwege een te laag aantal inschrijvingen zal de vooruitbetaling volledig terugbetaald worden. De vooruitbetaling ad €100 dient overgemaakt te worden op NL06 INGB 0002 4903 87 t.n.v. TVR Car Club Holland o.v.v. je naam en CM2020

Na een schitterende circuitdag zullen we weer ons fameuze price giving diner hebben op locatie Hotel van der Valk te Heerlen. De kosten voor het diner inclusief drank tot 21.00 uur bedragen €40 per persoon.

Aangezien we niet direct bemiddelen met de hotelkamers wordt iedereen aangeraden om snel te reserveren bij het van der Valk in Heerlen, met als alternatief het van der Valk in Stein.  Wij hebben daarvoor een apart reserveringsformulier met het Hotel afgesproken. Een reservering kan kostenloos tot 8 weken voor de geboekte datum geannuleerd worden.

Vragen?? stuur een mail naar siraterces.[antispam].@tvrcarclub.nl

 

Hartelijk dank voor je inschrijving!

 

zolder

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2020